Vtisi in izkušnje Vaša mnenja

vtisi in izkušnjemnenja strank

Tukaj  je nekaj vaših najbolj navdihujočih mnenj in izkušenj. Ta mnenja so mi zelo dragocena, saj se zmeraj trudim razvijati in izboljševati.

Če želiš tudi ti oddati kakšen komentar na moje delo, prosim izpolni spodnji kontaktni obrazec. Tvojega mnenja bom zelo vesel! Hvala!

Uroš Rozman
Direktor Mariborske razvojne agencije Uroš Rozman Direktor Mariborske razvojne agencije
Kot predstavniki regionalne razvojne agencije moram vedno poskrbet za kvalitetne fotografije in predstavitve v medijih ter poslovnem okolju. Z Gregorjevimi fotografijami smo vedno predstavljeni kot napredna in zaupanja vredna agencija. www.mra.si
Mateja Krampač
Mateja Krampač Mateja Krampač Mateja Krampač
Gregi sem zaupala moje portretno fotografiranje. Dobila sem čudovito izkušnjo in vrhunske fotografije. Umetniške in posebne, hkrati pa tako sproščene.
Maja Monrue
Intuitivna pisateljica, FAYN Maja Monrue Intuitivna pisateljica, FAYN
Grega pri svojem delu ni samo profesionalen, ampak je tudi zabaven. Foto seansa z njim je zato prijetno dozivetje, polno pozitivne energije, kar se pozna tudi na fotografijah. Grega je perfekcionist in zazna tudi najmanjse podrobnosti, ki jih je potrebno popraviti za odlicno fotografijo, zato so foto in video projekti z njim varni in tocno taksni, kot morajo biti. Z vsem srcem priporocam! www.fayn.si
Vitja Sikošek
Direktor in ustanovitelj VITJA.SI Vitja Sikošek Direktor in ustanovitelj VITJA.SI
Grega je odličen fotograf. Spoznala sva se preko družinskega fotografiranja in od takrat vedno in redno hodimo samo k njemu. Sedaj sodelujeva še poslovno, saj za moje delo velikokrat potrebujem profesionalno narejene slike. Tudi s temi slikami sem izjemno zadovoljen. KAr mi je najbolj všeč je to, da je Grega tisti, ki ima občutek za sceno in sporočilo na sliki, ki je potrebna za določeno temo. TOP, vrhunski fotograf, vreden zaupanja. www.vitja.si
Lara Lončarič
Profesionalna Plesalka Lara Lončarič Profesionalna Plesalka
Sem študentka zadnjega letnika na plesni akademiji v Barceloni. Po končanem študiju se prične življenje profesionalnega plesalca. Prvi korak do opravljene avdicije, ki predstavljajo vrata do vsake službe na tem področju, so fotografije in življenjepis vsakega posameznika. Glede na to, da je prijavljenih plesalcev zmeraj nekaj sto, je potrebno narediti dober prvi vtis in izstopiti iz povprečja. Portretne in plesne fotografije je zame izdelal Grega. V sproščenem, prijetnem vzdušju, je s profesionalnimi pristopi in točno začrtanimi idejami ustvaril fotografije, ki so požele veliko pohval iz strani profesorjev Akademije, pa tudi mojih vrstnikov, ki so letos v enaki situaciji. Sama sem z njimi izjemno zadovoljna, ker so profesionalne, zares pokažejo moje prednosti, kljub temu pa izražajo moj karakter in na njih ne izpadem povprečno. Verjamem, da se srčni in predani ljudje v določenem trenutku na življenjski poti srečamo in delimo svojo dobro voljo, z umetniškim pridihom.
Jan Strmšek
Cosplayer, Lonely Wolf J Jan Strmšek Cosplayer, Lonely Wolf J
Delo z Grego je bilo neko nepozabno enkratno doživetje. Sam se ukvarjam s cosplayem in moram reči, da pred njim še nisem sodeloval s tako nadarjenim in profesionalnim fotografom. Fotografije, ki so nastale so bile vrhunske med celotnim procesom pa sem resnično užival.
Tanja Lončarič
Direktorica Remedios Tanja Lončarič Direktorica Remedios
Gregorja mi je priporočal prijatelj, saj sem potrebovala fotografije za novo spletno stran. Želela sem estetske fotografije, ki bi kljub vsemu pokazale naš značaj. Dobila sem več kot to! Pri delu je perfekcionist v dobrem pomenu besede. Zelo natančen in profesionalen, kljub temu pa je za nas laike delo potekalo v sproščenem in zabavnem ozračju. Toplo priporočam vsem! www.remedios.si
Katja Ajdnik
Katja Ajdnik
Grega je res super! Ni le odličen fotograf - ima tudi izjemen občutek za delo z ljudmi. Je kreativen, zabaven, prilagodljiv in predvsem poskrbi, da je fotoshooting sproščena in zabavna izkušnja.
Mateja Plešic
Vzgojiteljica Mateja Plešic Vzgojiteljica
Grega je fotkal moji obe nosečnosti. Znal je prisluhniti mojim željam in idejam in jih s svojim talentom uresničil skozi objektiv, z obdelavo pa dvignil se malo nad pričakovanja. Priporočam ga vsakemu, ki želi z najboljšimi fotkami ovekovečiti kak spominček!
Darjan Knehtl
Zobozdravnik Darjan Knehtl Zobozdravnik
Z Grego sem sodeloval tako zasebno, kot poslovno. Na fotoshootinge pride vedno zelo pripravljen in zna ustrezno svetovati glede poziranja, da ujame zeljen trenutek. Vsak fotoshooting je zato edinstveno dozivetje. wwww.benkoknehtl.si
Deborah Krempl
AFP licencirana osebna trenerka Deborah Krempl AFP licencirana osebna trenerka
Ne vem točno, kje sem zvedela za njega, a hvala bogu, da sem. Ne vem kdo bi lahko v situaciji napravil tako mega izdelek. Situacija: 16 žensk na kupu, non stop v gibanju, ker se je fotografiralo ZUMBA plesno uro in scena ter pogoji, kot jih je dvorana imela, ponujala. Grega pa miren, potrpežljiv, profesionalen in na koncu top fotke, za vse moje materiale. S ponosom vsakič, ko stopim v dvorano, pogledam plakate s temi vrhunskimi fotografijami, pa tudi poslovni portret je izpadel mega!

TTelefon, e-mail, naslov KONTAKT

Nazaj na Vrh
Close Zoom