Kdo sem jaz? O meni
na kratko o meniGrega T. Bohinc

Hej! Hvala, da si obiskal/a mojo spletno stran! Moje ime je Grega Bohinc Toporiš, sem profesionalni fotograf iz Maribora in upam, da uživaš v mojem spletnem portfelju! 

S fotografijo se ukvarjam nekje šest let. Zadnje čase najraje fotografiram cinematične portrete, navdušuje pa me tudi surealistična fotografija, pa makro, analogna … a o tem raje ob kakšni kavi. 

Poleg GBT Photography sem ustanovitelj Zcukr – družinska fotografija, startup-a WishCAM – spletni iskalnik fotografov, kot plesalec in plesni učitelj pa sem imel prste zraven tudi pri snovanju plesnega društva The SwingBrats in The LindyCats (Graz). 

Po izobrazbi sem arhitekt,  v arhitekturi sem deloval približno 4 leta, nato  nekaj let še kot grafični oblikovalec, nato pa me je posrkala fotografija. Danes imam za seboj že kar nekaj fotografiranj, ki so mi dala ogromno znanja in tehnik tako,  da danes z veseljem sprejmem (skoraj) vsak fotografski izziv.

Veselim se dneva, ko bova tudi midva ustvarila kaj čudovitega!

Uživaj in lep pozdrav, 
Grega

Grega Bohinc Toporiš

Kje se dogaja vsa magijaMOJ STUDIO

Tako zgleda moj drugi dom, kjer se je tekom let zvrstilo že kar nekaj fotografiranj in akumuliralo kar nekaj fotografske opreme. V njem se lahko povsem kontrolirano igram s svetlobo in sencami ter ustvarjam izjemne stvari. Studio se nahaja na Partizanski cesti 44 v Mariboru. Možno ga je tudi najeti. 

Kako zgleda obdelava fotografij retuša in obdelava

Tako izgleda obdelava mojih fotografij, ki jo zmeraj prilagodim tipu in namenu, ter seveda željam strank. Nekatere fotografije obdelam komaj zaznavno, spet druge pa preoblikujem do neprepoznavnosti. Odvisno od želenega efekta! 

kaj si o mojem delu mislijo moje strankemmnenja strank

Nazaj na Vrh
Close Zoom